bunka chichi yotei

“oi lame tak update?!” kata site ini.
“bz ah. keje, keje dan keje dan keje dan…” aku jawab.
“server not found..” tepapar kat sekerin lepas aku tekan publish tadi..
“majok la gaknye huk huk huk~” dalam hati takde sape yg tawu..

tepakse tulis post lagi sekali walopon cite tadi sebenanye tak betul pun :p kukuku~
ce tengok gambar nih. kenal ak? siyez.. perati bebetul…. fuuu~

tgk title tuh…
mamat nih cem ade ke dlu? tade kan?
rasa dia tak sama ngan pasarann woo~~~ lagi sedappp~ nyam nyamm…

pada satu hari, balik2 je umah tetiba ade satu kotak yang mengandongi beberapa pek susu sekolah ini. nyam! sedap. rasa dia cem same cam rasa dia dulu yg satu ketika dolu time sekolah2 tu dulu.. er tak berubah! hebbat! tak caye gi carik. hehe. tp rasa cem tade je jual kat kedai? klu ade sile bagitawu. ia juga sedap bile dijadikan eskrem! isk. tp dah abis nih. nak nakk~ nak lagii~~

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.