hiyokunotori kun

a good friend of mine got married. happily married.
cem tak caye la plak dak ni dah kawin. siyez.
to tak asal? here’s why..

  • dia cem hantu komik. bile ditanye, “nanti ko bli gak ke komik ko?” dia jawab “mesti ah!” pastu aku assume sambil cakap “abis nanti klu ko ada anak ko cem; “ni bapak nye komik ko jangan nak usik! b-(” hahaha” isk cam betul je tu..?
  • dia ske men game. klu dia datang sini men ps2 ke ape mesti cam semangat gile. takire ah game ape. pastu dah nek syok, tejebak tido sini b-( pasni klu dia datang sini nak men game sampai jebak, mau kne halau!
  • dia ade koleksi gundam. eva pun. tp tak byk sgt. tp dia la yang racun! isk.. salahkan dia! dia yg salah! isk.

kesimpulan: dia blom ckup dewasa! hahaha pis~

apepun, semoga bebahagia sampai bebile. kat kekawan yg len pun same

tak, tak, bukan! yang merah tu bukan pengantin pompuan! ;p

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.