hikidoki desu ne?

..masa lapang? nampak macam kabur je?
tunggu benti kot? i agree wit someone.
she sez (in her blog) “Life kinda sucks at this point of my life” – me too!
rasa macam dah penat ler.. keje sekarang ni dah tahap masuk 24 jam.
balik pun kene pk pasal keje lagi.
dah la tu, last time buat store revamp, kat rumah sampai 2-3 pagi.. (kan karen?)
then masuk ler ofis kul 10 centu, ingatkan bos paham la kan..
alih2 dengar, nama suda naik daa.. kata kedatangan dah tak memuaskan.
apekah? just becoz i don’t talk to him (memang malas pun) doesn’t mean i don’t have work to do.
sape? lebai la. takkan la nak bagitau kot ape kita buat malam2..
nape datang lambat sme.. asal bekire sangat? kitaorang tak bekire pun keje sme? *sigh*

pastu, dia boleh tanya (not direct to me lah kan) ..asal store tak habis2 lagi?
like, dia ingat store tu minisite ke? dah la kne balun sorang.. *pancit*
nasib baik minisite sme aivee handle. thanks a lot *muacks*
kalo tak memang la tak dapat live on time.

how i heard all this? opis tu takde la besa mana.. 
sekarang ni rasa macam batu besar atas kepala, & batu besar tu stay kat situ tak jatuh2 lak tu..
kesimpulannye, gile down. i’m tired. tired of those things i heard behind my back.
penat nak jaga hati sume orang nih – at the end sendiri rasa tak best.
i still remember the first time kena buat store revamp.
lebai kata, “jangan risau, kitaorang takkan biarkan ko sorang2″.
and i was like, “yeah, rite~”…and i know i’m right cuz it’s not the first time *duh?*
last2, tau2 dah lived. penat tp puas hati seniri. ok la tu kan?
tapi along the way takde sape yg tau.. beside those yg involve.
pastu mule lah sume bos2 yang tau-dah-siap-je kenkonon puji2. biskot la ape la..
i was like, yeah whatever~

not sure if i’d stay long. seems like – not? wei adi, bak template surat! heh.
klu ikutkan logik matematik. letak surat sekarang.. 2 bulan notis – sempat je carik keje lain..
tolak cuti yg ade agak2 20 hari tu.. heh  winks.

p/s: keris dah benti – good luck bro. i think i’ll be joining u 

oh yeah here’s maxis store revamp!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.