About

Testimonial

If you ever remember or know Friendster, this was big in the 90s, so I’m gonna relived them here:

One of my crew in XM.
My no.1 designer and all-round nice guy.
Awesome personality and drummer.
Hope he’ll be goin to Japan soon….cause he’s supposed to intro me to lotsa KAWAII JAP BABES!
all the best bro!

– Jae Sern (Ex-Art Director, XM Malaysia)

en shukri aka takeru aka kodot aka **latest ryunosuke =p nih ako knal dah hampir sedekad..10 thun..dr blaja utm..mmber terbaik ako la stakat nih…susah senang suka duka sume ade..ecehh..dari blaja kat utm smpai la ako dh kawin n ade anak sorang…die ada byk hobi yg sama dgn ako gk la..dr pemikiran seorg designer, tech, photog, anime, manga, games, music, muvie, toys…ngan sealiran dengannye….huhu..seorg kaki huha huha jugak tp bukn huha2 jnis clubing or drunk drank sumer….kire enjoy yg kena tpt nye la die nih.jenis suke meng~explore sehingga peringkat detail bende yg die suke..**damn..die dah gi japan**..komitmen pada kerja tahap max smpai kekdg kul 4,5 pg stil x reti2 tdo.huh..hebat2.**padahal meng~goreng sebenarnye** =p.tahap kreativiti pun agak mlampau…same la cam ako..ecehhh..

– Lei (UTM)

ok dier ni la rakan aku antara yg paling akrab jugak la… drummer yg paling aku suka… sebab dier jammin lagu sheila jugak…. aritu kiteorg balik kl naik moto sesama…letih beb..dari jb kol 5 pagi.. sampai kl kul 12 camtu la… so …dier ni paling suka dgr cerita org…jadi org pun minat la cerita.. kenangan aku dgn dier.. aku buat show dgn dier kat pulai spring resort…power siot.. yg sedih skit..kenangan member kiteorg hampir lemas kat tasik kenyir..dier ader dekat dgn mangsa…semua ok lepas tu…

Apai “Landscape” (UTM)

die nih antara member laki yang paling rapat ngan aku..xyah citer ape2 pun die tau je kite tgh ade prob…hehhe ni member suka duka dari 1st year lagik…hmm.. bile ek nak wat reunio geng2 workbase
5? ko,aku,veen,ash,cik p ngan zalei…hmm mmg klakar kalau tingat zaman mude2 dulu ek..plg xle lupe time kite ngan aveen minum air cocktail…xhenti2 gelak..macam org drunk..hauhauah..windu siot nak dengar n tgk ko men guitar n drum…alaa bile nak jamn ni???eh guitar kecik tu..ade lagi tau..hmmm…shuk ni mmgla member aku yang besh gile…cuz die bukan ade time aku gumbira aje..bile aku tgh sdey..sangap..or x betul..die ni ade je…same cam zalei…hmm time die antar aku balik 3rd year dulu..aku ingat lagi..sedih sgt time tu cuz ingat xkan jumpe lagi..maklumla xsure le smbg degree ke tak…eh ingat lagi tak sketsa 20 sen tuh??huh gile besh..sampai ke AR n malam pra grad 3rd kite wat bende tuh kan…@_#

K-Own (UTM)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.