amimono sekkeisha

whee~ denan bangge nye diumumkan website ini suda direnewkan untok lagi setahun akan datang! HEBBAT NYEH~

Illustration work for Hotlink

so what’s new? well, lemme update with my life (again) :tongue:

who? me? i am a web designer! ngee..
what?! yep, a full-time web designer. yiha!
when? dah dekat sebulan pon neh. GAMBARE!
where? XM-Extended Malaysia (hari² lunch kat area bb. kool tak?)
how? jobstreet + a good resume + interactive portfolio i think? heh
why? erk? because i want to lah! b-( doink?!
apekah? er imejan kat atas tu yelah contoh yg telah daku lakukan. yah yah! hehu.
details please! works: design web interface (grafik) + flash interactive or animation (ye ye saya sangat suke ini!); ofis: 30+ kawaii & kakoii ofismet (wewinks) + xbox/ps2 + fusball + near BB & KLCC? how kool is dat?
so now what? website nih dah selamat renew *phew~* sekarang saya tesangatlah bz asik updet website orlen lalu website ini telah terabai bak kata pacik akim – “tebarai(?)”. isk la tolongkanlah. tetapi oleh kerana saya ingin mengkonsentrasikan diri tehadap keja dan tiada yg len, marilah kita membawa diri, kan kakia? (sukela tu ade sebot nama dia.. isk) lalu kini saya yelah seorang yg antisocial dengan banggenye. tenchu!
*tepok tepokk* 

anything else? tade dah. tu je. nanti kalo ade apa² akan lah diupdet di sini juge. marilah juga sama² memeriahkan website kenkawan saya seperti berikut:

cik wyda’s pretty lies
cik nanad’s kataksaiko
encit akim’s budaknakal 

sape ade website baru buat, er just shout it out kat sebelah neh! later

kodomo no jutsu

Presents..

“Every child is an artist, the problem is how to remain an artist once he grows up.”

– Pablo Picasso

Upcoming Events: (see u guys there!)
4 JUNE 2005 – LAMAN SENI (artmarket), National Art Gallery
22, 23 & 24 JULY 2005 – 3 HARI 2 MALAM Art Exhibition, UBU Bangsar Utama

*details coming soon

(Anything, goes here: artchild@gmail.com)
Join the Group @ http://groups.myspace.com/ChildrenOfArt (366 Members)

Previous Art Market – 8 MAY 2005

8 MAY 2005

hanashi no rui

Cite ni rekaan semata-mata. er tapi ade la gak ayat yg ade kene-mengena nan sme nama kat bawah ni yg selebihnye tu imaginasi jer

encit takeru: “kakia, ko da kurus ke tu?”
kakia: “haa? ape dot? ko kata aku kurus ke?”
pacik akim: “ceh tipu dot, aku tgk same je”
cik aneem: “baru seminggu laa mane bole kuruss..”
kakia: “ey aku dah diet lame dah tau!”
encit takeru: “oo ye ke? bile ko diet kakia?”
kakia: “er besok aku start!”

HAHA! sape tak paham dulikkan korang!

ukiyo koushin

hm, tak tawu nk updet ape. tibe2 cam tepikir, mane sumeorg? nape cam tak dengar cite? i assume they all feel the same kot? ke? em anyway, sape2 yg rajin nk updet pasal diri sendiri, be my guest er tulis je kat comment box, ok frens? well, here goes mine 

updates on my life
(2019 update: now with my favourite giphy!)

1. sedih gile.. sape tak tawu takyah tawu

2. watashi wa happi, heh yu no wai

3. baru abis tgk lotr3 extended nye (yes, lambat. dem!)

4. dah benti keja kat JB

5. yep, I’m permanently in KL now

6. tak keja. maybe, er hopefully I’ll get a job soon

7. I’m on diet! haha! (..and so is kakia! GAMBARE!!)

8. disappoint some of my frens. dem! I didn’t mean too – honest!

9. my koichii desu is leaving soon – “ittarashai!!~”

10. sedih semule..

Continue reading “ukiyo koushin”

azukari shitae *irai

er it means, requested doodle.. enjoy! 

sori kiah aku tepakse besakan mata ko + buat rupa ko yg sebenar skrg (praktikal nye rupe) kihkih / anem, tadapat nak buwat kasot merah itu / pana, er pis pis! 
kisah pembunuhan kejam.. erk? sapekah tu? er tatawu laa.. *ehem*
k-own, isyak ngan sapetah tu.. misteriii~

(er coming soon, klu rajin ade la lagi kot nanti.. ngee~)

more dudel HERE »

Subdomain

Coming soon!

Is your website address too long and difficult to remember? Are you looking for a solution, but can’t afford your own domain name? archiworks.net provides free URL redirection services which allow you to redirect an easy-to-remember http://YOU.archiworks.net address to your web site, no matter where it’s hosted.

No advertisements

Unlike most other redirection services which place an annoying popup advertisement (some site has adware/spyware programs) on your redirect or require a banner or button on your site, archiworks.net has no popups, requires no advertising on your site and 100% safe from adware/spyware.

Subdomain address

Some services offer redirection using a folder under their domain, but with archiworks.net, you get your very own username.archiworks.net subdomain address.

URL cloaking

URL cloaking keeps your archiworks.net address in the address bar of your browser when your web site is accessed through its archiworks.net address. People bookmarking your site will bookmark your archiworks.net address, and search engines will index your site using your archiworks.net address. Keyword and description meta tags can also be used with the URL cloaking option.

Dynamic DNS

We now have a true dynamic DNS service available. This service allows you to point the DNS for your archiworks.net subdomain directly to your IP address, allowing you to have an easy to remember hostname that doesn’t change each time you connect to the Internet.

Our Free subdomain services have the following features:

  • it’s totally free!
  • it’s Lifetime!
  • Comes with a redirect e-mail address (you@archiworks.net or you@yoursubdomain.archiworks.net)
  • Your destination homepage address can be changed for unlimited times!
  • NO POP UP ads!

Registering your new archiworks.net subdomain address is fast, easy, and, best of all, completely free. Your new archiworks.net subdomain address will be activated immediately upon registration, and you can modify it instantly at any time. Don’t let someone else register the archiworks.net subdomain address you want, Join Now!

..coming soon

This never happened. Nevertheless, it’s a good idea at that time.

Updated on 9 April 2019